Er du lige flyttet hjemmefra, eller har du bare brug for en ny støvsuger. Der findes vildt mange forskellige støvsugere på markedet, så det kan være svært at finde ud af hvilken du skal købe, man kan sagtens købe en støvsuger for billigt, som bliver sløv efter kort tid. Det er derfor vigtigt at kigge markedet igennem og finde en som har lang holdbarhed og som ikke mister styrken efter et halvt år. Du kan få en støvsuger helt ned til et par hundrede kroner, op til flere tusind kroner, det kan være svært at vælge. Men jeg vil komme med de mest populære mærker som har fået de bedste anmeldelser og er kåret til bedst i test.

Hvilket mærke

Det er nemt at finde en støvsuger, men har du fundet den rigtige som passer til dit behov. Har du fundet en som du ved kan holde i flere år, som ikke mister sin kraft efter 6 måneder. Der er mange som vælger det billige alternativ, det er der så også mange som fortryder da man hurtigt, skal ud og købe en ny fordi den ikke gider suge mere. Her er nogle eksempler på nogle virkelig gode støvsugere som ikke svigter dig hurtigt.

  • Nilfisk
  • Miele
  • Electrolux
  • Bosch

Overstående har jeg udvalgt de mærker som er de bedst bedømte igennem mange år, en af de kraftigste støvsugere du kan finde, er af mærket Nilfisk. Du kan finde en Nilfisk støvsuger som er 15+ år gammel, som stadig kan udkonkurrere en helt ny støvsuger af et andet mærke. Nilfisk er helt sikkert den kraftigste model på markedet, som tydeligvis har den længste levetid og som holder styrken i mange år, så hvis du vil have en levestærk støvsuger som aldrig slår fejl, så skal du helt sikkert overveje en Nilfisk. Dog skal du også regne med at det er en af de dyreste på markedet, fordi kvalitet og pris hænger sammen. Selvom jeg har kommet med en masse muligheder, så kan det stadig være svært at få råd til en ny støvsuger, da prisen hurtigt kan løbe op i et par tusind kroner eller mere, hvis man er studerende, er det svært at hive ud af budgettet. Derfor kan et godt valg for dig være et sms-lån, så har du pengene inde på din konto inden for 2 timer. Så kan du gå ud og købe den støvsuger som du gerne vil have.

Hvorfor vælge de overstående

Du skal vælge overstående fordi de er nogle af de mest stabile mærker der er på markedet, de har vundet flere priser, og er ofte kåret som bedst i test hos flere forskellige sider og blade. Selvom priserne kan være lidt høje, så går man aldrig fejl hvis man vælger en af de mærker. Det er støvsugere som ikke bliver sløve efter kort tid, som holder deres sug i mange år, selv efter dagligt brug.