En dobbeltseng er en almindelig type soveværelsesmøbler. En dobbeltseng er bredere end en dobbeltseng, og den kan have en bredde på 60 tommer til 76 tommer. Den er ideel til to personer, og er et godt valg for enlige voksne, der har brug for mere plads til at sove. Men hvis du har en partner eller flytter ofte, kan du overveje at købe en mindre seng i stedet. Disse senge er også meget billigere end deres større kolleger.

Bredden af en dobbeltseng er cirka 15 tommer større end for en dronning eller dobbeltseng. Det kan rumme to voksne, men størrelsen på disse senge er ikke stor nok til at rumme to voksne. Det har heller ikke dybden til at understøtte to sveller, så hvis du forventer en partner, er denne type seng muligvis ikke den bedste mulighed for dig. Men hvis du bare vil have en voksen, der sover på det, kan du overveje en konge eller queensize-seng.

Dobbeltsengen er den mest alsidige type seng, og der er mange stilarter til rådighed. En dobbeltseng er velegnet til de fleste børn og mellemstore voksne. En dobbeltseng kan dog være nødvendig, hvis du er høj eller har erfaring med at vende og dreje dig i sengen. Hvis du ejer et kæledyr, bør du overveje en madras i dobbelt størrelse, hvis du vil sikre dig, at du får en god nats søvn. Faktisk sover 71% af kæledyrsejere med deres dyrekammerater. Dit kæledyr kan være en stor hjælp, men det kan også være en stor distraktion, især hvis dit kæledyr er et “sengesvin”.

En dobbeltseng er ikke en nødvendighed. En dobbeltseng er fantastisk til to voksne i gennemsnitsstørrelse eller til ældre børn. I nogle lande anbefales en dobbeltseng dog ikke til små værelser og er ikke egnet til et meget stort værelse. Desuden er en dobbeltseng ikke et godt valg, hvis du ofte flytter fra et sted til et andet. En tredobbelt størrelse seng vil tage for meget plads og vil være uegnet til et lille værelse.

En dobbeltseng har samme dimensioner som en seng i fuld størrelse. På trods af sin størrelse få en seng på afbetaling fra 5000 kr. tilbyder en dobbelt størrelse madras en behagelig følelse for to voksne uden at skabe et trangt miljø. Mens det er mere almindeligt at være en queensize-seng, er størrelserne på disse senge udskiftelige. For eksempel bruges udtrykkene “dobbeltseng” og “fuld” normalt om hverandre i USA. Ikke desto mindre henviser begge udtryk til den samme størrelse madras.

En dobbeltseng er en ideel størrelse til enlige voksne og mellemstore voksne. Det er dog ikke ideelt til højere mennesker. En dobbeltseng er også mere behagelig for højere mennesker, der vender og drejer i sengen. Desuden anbefales det til kæledyr, fordi 71% af kæledyrsejere sover med deres kæledyr. En hund eller kat kan være et rigtigt sengesvin! Så en dobbeltseng er en god løsning til disse situationer.